Over ons

Over ons

In 2011 is OXBY begonnen. Ervaren en enthousiaste beleggingsprofessionals maakten daarmee vermogensbeheer voor een grote groep mensen bereikbaar.

Jarenlange ervaring

Ervaren en enthousiaste beleggingsprofessionals van Velthuyse • Mulder Vermogensbeheer zijn in 2011 OXBY begonnen. Met OXBY maken zij vermogensbeheer voor een grote groep mensen wél bereikbaar. Waarom? Omdat het serviceniveau, de adviezen en de aandacht bij banken zienderogen afnemen. Nu krijg je het beste van twee werelden: echt vermogensbeheer met het gemak van online beleggen vanaf een vermogen van € 15.000.

Wij nemen alle beleggingsbeslissingen en daarmee veel zorgen uit handen. Ook bieden wij je makkelijk online inzage in jouw portefeuille. Onze contracten en informatie zijn duidelijk geschreven, zonder juridisch jargon. Transparantie is een modewoord en vaak niet meer dan een loze kreet, niet bij ons.

Missie

Echt vermogensbeheer wordt bij banken steeds meer een dienst voor een selecte groep. Wij willen voor zoveel mogelijk mensen een betere financiële toekomst creëren. Daarom krijg je hier dezelfde expertise en mogelijkheden al met een vermogen vanaf € 15.000.

Veilig

Je wilt zoveel mogelijk zekerheid voor je vermogen en je beleggingen. Logisch. OXBY is een initiatief en handelsnaam van de gerenommeerde vermogensbeheerder Velthuyse • Mulder. We bestaan al 20 jaar en hebben als vermogensbeheerder een vergunning van de Autoriteit Financiële Markten (AFM). De AFM en De Nederlandsche Bank (DNB) houden toezicht op alle Nederlandse banken en beleggingsondernemingen, dus uiteraard ook op OXBY.

KiFid
DSI
VBDO
Euronext

In contact komen?

Heb je vragen? Of wil je meer informatie over je persoonlijk beleggingsplan? Ons team staat je graag te woord. Contact opnemen met één van onze adviseurs kan via info@oxby.nl of 020 – 555 0000.

Klantenservice